Innovaatiohöttö hemmettiin – tarinoita mielenmalleista ja kulttuurinmuutoksesta on ravisteleva keskustelunavaus oppivan alueen ja innovaatiotoiminnan mullistamiseksi. Kirjassa pohditaan käytännönläheisesti tapoja, kuinka innohötön pöhöttämä Suomi voisi jumpata itsensä kesäkuntoon.

Olitpa sitten korkeakoulujen henkilökuntaa, organisaation johtaja, aluekehittäjä, yrittäjä tai muuten vain kiinnostunut muuttamaan yhteisöäsi ja yhteiskuntaa, kirjan lukemalla saat innoitusta ja neuvoja siihen, kuinka saat muutoksen pyörät liikkeelle.

Kirja on saatavilla e-kirjana (4,90 EUR), fyysisenä kappaleena (24,90 EUR + postituskulut) tai myös asiantuntijaluennolla ja työpajalla höystettynä.

Voit myös tilata kirjan aiheista alustuksia ja työpajan. Lisäksi pidämme kirjan aiheista webinaareja.

#innohotto
info@businessarena.fi

Oletko kiinnostunut työpajasta sekä kirjasta (alkaen 2900 EUR + ALV + matkakulut)?

Voit jättää ei-sitovan tarjouspyynnön viereisellä lomakkeella.

Nimi

Sähköposti

Mikä aihe kiinnostaa? Kenen tarina haluaisit kuulla? Kerro lisää tilaisuudestasi.

Mukana 15 kirjoittajan ja ajattelijan työpanos

Saatteeksi

Vuonna 2014 kirjoitimme Hankemaailman Skynetin. Se jälkeen jäi vielä paljon sanottavaa ja monta murrettavaa mielenmallia, joten halusimme jatkaa tarinaa. Skynetistä poiketen värväsimme kirjoittajiksi ulkopuolisia vaikuttajia, joilla oli painavaa sanottavaa.

Abstraktien ajatusten ja jargonin – toisin sanoen innovaatiohötön – sijasta halusimme käytännöllisempiä tarinoita ja tavoitteenamme oli jo ennen kirjoittajien kontaktointia, että kirjamme ennen kaikkea innoittaisi ihmisiä tarttumaan toimeen ja että kirja näyttäisi, mitä kaikkea todellista hekin voisivat tehdä oppivan alueen valloittamiseksi. Anssi Tuulenmäen hienoa toteamusta lainaten ”Ajatelkaa isosti, toimikaa pienesti.”

Toivottavasti jokainen teistä pitää lukemaansa innostavana kuten me pidimme sen kokoamista.

Kiinnostuksemme ei suinkaan pääty siihen, että kirja julkaistaan, vaan välitämme sen koko matkasta. Olemme kuulleet monia tarinoita siitä, kuinka Skynetiä on käytetty mitä oudoimmissa tilanteissa, ja siksi haluaisimme tietää edes vähän siitä, minne tämä kirja teitä vie. Milloin luitte sitä? Kenelle olette jakaneet sen? Mihin se teitä on innoittanut?

Antoisia lukuhetkiä!
– Mikko Markkanen ja BA-tiimi

Jaa muille!